Psykoterapi Frederiksberg i København | Psykoterapeutisk forløb

Psykoterapi

Psykoterapi

Psykoterapi på Frederiksberg

Når du går i psykoterapi hos mig, vil jeg tage udgangspunkt i, hvad der virker bedst for dig og de specifikke problemstillinger, du oplever. Jeg tilpasser metoderne og tilgangen til dig, det skal ikke være omvendt. Det gør jeg på baggrund af 3 lange, grundige psykoterapeutiske uddannelser efter færdiggjort universitetsuddannelse i psykologi.

Det er vigtigt for mig at forsøge at skabe et rum, hvor du føler dig tryg og respekteret. Hvor du ved, at du ikke bliver dømt og at du derfor kan tale åbent om alle slags tanker og følelser. Hvor du ved, at det ikke forventes, at du har svarene på forhånd. Mine spørgsmål er en invitation til dig om at bruge din nysgerrighed til at blive klogere på dig selv.

Det kan være en god idé at lægge ud med en enkelt samtale, for at tjekke om kemien føles rigtig for dig.

Psykoterapeutisk forløb på Frederiksberg

Et psykoterapeutisk forløb indledes med en eller flere afklarende samtaler. Dette hjælper mig med at få et begyndende overblik over din situation og aktuelle problemstillinger. Dernæst lægger vi sammen en plan for terapien.

I mange terapier vil indgå en blanding af samtale, hjemmeopgaver, træning af færdigheder og udvikling af mere medfølelse med dig selv.
Hvis vi vælger at inddrage mindfulnessøvelser, vil disse altid blive individuelt tilrettelagt efter din særlige situation. Vi vil så vidt det er muligt optage dem til dig mens vi sidder sammen på Frederiksberg, så du kan lytte til dem hjemme.

De fleste går til samtale én gang om ugen, andre lidt sjældnere afhængigt af behov og økonomi.

Løbende vil vi evaluere forløbet og foretage tilpasninger, så vi hele tiden taler om det, der er mest relevant for dig på den mest hjælpsomme måde.

 

Kontakt mig for at få mere at vide om psykoterapi

Du er meget velkommen til uforpligtende at kontakte mig på tlf: 28 66 00 08 eller ved at skrive til mig via kontaktformularen, for at høre, hvad jeg kan tilbyde dig.