Psykolog Frederiksberg | Hvordan indgår du i nære relationer?

Udredning af din tilknytningstype

Udredningsforløb:

Hvis du er blevet nysgerrig på at kende din egen tilknytningsstil, kunne en udredning være relevant for dig. Læs om tilknytningstyper her og på min blog her.
Jeg tilbyder et kort udredningsforløb, hvor du kan få udredning af din tilknytning.

 

tilknytning

 

Udredningsforløbet består af:

1 grundig udredningssamtale á 75 minutter.

Fokus vil være på din tilknytningshistorie og dine mønstre i nære relationer. Hvordan var dine tidlige relationer? Hvordan har de påvirket dig og din opfattelse af relationer? Hvordan indgår du i nære relationer i dag som voksen? Oplever du problemer med nærhed? Eller med ængstelighed? Eller begge dele? Generes du af jalousi?

 

Tilknytningstest (spørgeskema til udfyldelse hjemme)

Jeg anvender en anerkendt rating scale til bestemmelse af tilknytningsstil hos voksne. Du får instruktion til udfyldelse som led i udredningssamtalen. Udfyldelsen tager ca. 10-15 minutter. Du sender din besvarelse til mig i en sikker mail, så dine oplysninger er beskyttede.

 

Scoring og analyse af din besvarelse.

Når du har sendt din besvarelse til mig, opgør jeg besvarelsen og analyserer den i forhold til oplysningerne fra udredningssamtalen. Jeg ser på, hvilken tilknytningstype, du tilhører og hvilke udfordringer, du især har mht. tryghed/nærhed i relationer.

 

1 tilbagemeldingssamtale á 50 minutter.

Du får tilbagemelding på, hvilken tilknytningsstil du har. Vi vil gennemgå de karakteristiske træk ved din specifikke tilknytningstype. Du vil få anbefalinger af helt konkrete strategier, som du kan bruge på egen hånd, for at bevæge dig i retning af mere tryghed i din tilknytning (i de tilfælde, hvor du er usikkert tilknyttet).

 

Pris: 3.000 kr. (beløbet betales i forbindelse med første samtale).

 

Der er mulighed for at supplere udredningsforløbet med efterfølgende samtaler til normal takst.

Udredningsforløbet udgør ikke terapi. I tilfælde, hvor en usikker tilknytning giver dig store problemer med at fungere i parforhold og andre nære relationer, vil du have gavn af egentlig terapi, hvor vi arbejder med at gøre din tilknytning mere tryg.
Du vil f.eks. lære:

  • hvordan du holder dine grænser og ikke lader andre overskride dem
  • hvordan du kommunikerer effektivt i dit parforhold (hvis du aktuelt er i et forhold)
  • hvordan du giver udtryk for dine behov på en måde, der øger sandsynligheden for, at din partner vil være imødekommende
  • hvordan du beroliger dig selv, når du bliver utryg/ængstelig
  • hvilke træk, du skal kigge efter i en potentiel partner (hvis du er single)
  • at kende forskel på kærlighed og aktivering af tilknytningsmønstre

Bestil et udredningsforløb